Nuffnang Adv

Friday, February 10, 2012

Pekerja KFC Belasah Pelanggan

Aku x tau nak ckp apa..anak muda yang pergi sekolah yang aku yakin mendapat didikan yang sempurna..
Kenapa boleh jadi sampai mcm ni?adakah kerana dia remaja? jiwa mudah memberontak..tapi aku yakin setiap pekerja sebelum diiktiraf sebagai pekerja pasti mendapat latihan secukupnya sebelum boleh memulakan kerja sebagai front liner kan?patutnya dia bijak mengawal keadaan..bila dah jadi macam ni..siapa nak disalahkan?


KFC worker fight with customer in I-City...the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him... the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer - "kalau mau makan, buat sendiri lah BABI.." ...

1 comment:

Hans said...

dua2 salah...
harap dua2 dikenakan tindakan


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html