Nuffnang Adv

Tuesday, June 26, 2012

Review Novel > Buatmu Kekasih > Aisya Sofea


Tajuk Novel > Buatmu Kekasih
Penulis > Aisya Sofea
Harga > RM19.90

Pic credit to google


Sinopsis

Tanpa Fikri, dunia Ika tidak bermaknaTiada Lukman, betapa sepinya hati Farah.Betapa getir dugaan, Fuad tetap milik Umairah.Meski bertahun terpisah, hati Zainal hanya untuk Kay.Dan cinta suci Hanif, adalah memori terindah Intan Azureen.
Tahun berlalu... kini Ika, Farah, Umairah, Kay dan Intan sedang meniti alam kedewasaan. Walau jauh di sudut hati mereka mengharapkan kebahagiaan, namun hakikat kehidupan bukan seindah yang diaharapkan. Ada jiwa yang terluka, ada perasaan yang tersentuh, ada hati yang merana. Namun, dengan kekuatan kasih sayang, segala dugaan cuba diatasi sebaik-baiknya.
BUATMU KEKASIH, menggambarkan betapa akrabnya kita dengan watak-watak dalam karya terdahulu hingga merasakan bahawa mereka turut menghirup udara yang kita hirup, tinggal di bawah langit yang sama dan juga berlampukan sinaran bulan yang satu.

Comment:

Aku sgt2 recommend novel ni utk korang baca..
confirm korang x nak berhenti baca once dah mulakan..
bestttt....

1 comment:

Miera MasTriXia said...

hye..salam..
tq sudi singgah blog miera :)
yg pasal bedak arab tu :

Bedak Arab (skali ngan sponge )
RM 68.00 + RM 6.00 (post) = RM 74.00 s'msia..
RM 68.00 + RM 10.00 (post ) = RM 78.00 sabah/sarawak

** kalau berminat pm miera di http://www.facebook.com/mastrixia yee :D